SeuraSunnuntait käynnistyvät!

Padel on parhaimmillaan yhteisöllistä pelaamista, jossa tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsee pelaamaan uusien pelikavereiden kanssa. Siksi Padel JKL ry lanseeraa helmikuussa 2023 uuden jäsentapahtuman, eli SeuraSunnuntait! 

SeuraSunnuntai -pelit järjestetään joka sunnuntai klo 17-19 yhteistyökumppanimme tiloissa Padel Club Finland Jyväskylässä eli Aholaidassa. Jokaiselle taitotasolle on omistettu oma tapahtuma (Aloittelijat, harrastelijat ja kilpapelaajat), ja kolmen viikon jakson jälkeen kierto alkaa taas alusta.

Kahden tunnin tapahtuman hinta seuran jäsenille on 15 euroa. Maksu tapahtuu Mobile Pay:n kautta, seuran tilinrolle 55 366. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Playtomicin kautta. Pelitapahtumat löytyvät PCF Jyväskylän alta.

Pelimuotona on pääosin Americano ja pelin vetäjinä toimivat seuran aktiivit tai hallitusjäsenet. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua mukaan ja tulla paikalle omien mailojen kanssa. 16 nopeinta mahtuu mukaan, eli jakaannumme pelaamaan max. neljälle kentälle. Myös pallot tulevat järjestäjien toimesta.

Ensimmäinen SeuraSunnuntai järjestetään sunnuntaina 19.helmikuuta (klo 17-19).
Tapahtuma on tarkoitettu aloittelijoille. Tervetuloa mukaan!

Seuraavat SeuraSunnuntait:
– su 26.2. harrastajat
(hiihtolomaviikolla ei tapahtumaa!)
– su 12.3. kilpapelaajat

Jonka jälkeen kierto alkaa alusta, eli :
– su 19.3. aloittelijat
– su 26.3. harrastajat
– su 2.4. kilpapelaajat

SeuraSunnuntait käynnistyvät!
Siirry sivun alkuun