Seuran hallitus 2023 ja puheenjohtajan tervehdys

Seuran hallituksessa vuosimallia 2023 on niin tuttuja kuin uusiakin kasvoja.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tarja Hyvönen ja varapuheenjohtajana Esa Taivassalo.
Muut jäsenet: Essi Raitanen, Mikko Pajunen, Miika Tanskanen, Manu Mikkonen, Virpi Heikkinen.
Kuvasta puuttuu: Jutta Salonkari, Juha-Pekka Hytönen ja Juuso Vehviläinen.

Hallitus sekä eri toimikunnat suunnittelee ja toteuttaa seuran toimintaa kuluvana vuonna. Kaikenlaista mukavaa on tulossa, joten kannattaa pysyä kanavilla!

Puheenjohtajan tervehdys!

Padelvuosi 2023 on pyörähtänyt käyntiin ja Padel JKL ryn hallitus järjestäytyi . Saimme koottua erinomaisen hallituksen, jonka kokoonpanon olette varmasti jo huomanneet somesta. Urheiluseura on jäseniään varten, joten laittakaa viestejä tai napatkaa meitä hihasta kiinni; esittäkää toiveita, kehittämisehdotuksia niin pyrimme viemään niitä eteenpäin.

Padel JKL tekee yhteistyötä kaikkien kenttätoimijoiden kanssa alueella, koska se on meidän jäsenten etu. Olemme saaneet tällekin vuodelle monenlaisia etuja jäsenillemme ja lisää on luvassa. Kaikki kenttätoimijat järjestävät padelisteille mm. erilaisia tapahtumia, kisoja ja valmennuksia. Ottakaa niihin osaa ja hyödyntäkää tarjouksia ja etuja.

Tänä vuonna meillä Jyväskylässä on paljon kisoja, johon toivon teidän vähemmänkin pelanneiden ottavan rohkeasti osaa. Tiedän, että sen oman kaveripiirin kesken on tosi kiva pelata, mutta kisojen kautta saa uusia pelikavereita ja tulee huomaamaan, että padelia voi pelata hyvin monella eri tavalla!

Tietysti kaipaamme toimintaamme tukemaan erityyppisiä yhteistyökumppaneita. Onko sinun yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä tai tiedätkö jonkun, jolta voisimme kysyä etuja/palkintoja ym. meille kaikille? Meillä oli vuoden vaihteessa lähes 400 jäsentä, joten joukossamme on varmasti monta uutta asiakasta tuleville yhteistyökumppaneille.

Liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä padelkentillä!
Tarja Hyvönen
Padel JKL ry, pj.

Seuran hallitus 2023 ja puheenjohtajan tervehdys
Siirry sivun alkuun