Seurakirje 2/2020

Tervehdys kaikille padelisteille!

PadelJKL ry:n hallitus on saanut vuoden 2020 vauhtiin omalta osaltaan ja tässä lyhyesti ajankohtaisia uutisia.

Hallitustyö

Seuran puheenjohtaja on Ari Nyyssönen, varapuheenjohtaja Tarja Hyvönen, seuran sihteeri Janne Jukarainen ja talousvastaava Pasi Vanhainen.

Seuralla on 5 toimikuntaa, jotka vievät omilla aloillaan asioita eteenpäin pienissä tiimeissä. Tässä toimikunnat ja niiden tiimit:

Talous/hallinto- ja jäsentoimikunta

– Tarja Hyvönen, Ari Nyyssönen, Ari Vanhainen


Kilpailu- ja rankingtoimikunta

– Esa Taivassalo, Jaakko Fredriksson, Markus Rosti, Tiina
Saarenketo


Kumppanuustoimikunta

– Henry Bamberg, Jaakko Fredriksson

 

Valmennus– ja koulutustoimikunta

– Ari Nyyssönen, Ilona Aalto, Janne Jukarainen, Jussi Saarinen

 

Viestintä & tiedotustoimikunta

– Jussi Saarinen, Tarja Hyvönen

 

Jäsenmaksut

Monet teistä ovat jo kyselleet jäsenmaksumahdollisuutta. Olemme ottamassa käyttöön SuomiSport sovellusta, jota käyttäen jäsenmaksut voi maksaa. Järjestelmän toimittajalla on nyt toimitusviivettä mutta ihan pian sovellus pitäisi olla käytössämme. Sillä voi tulevaisuudessa mm. todentaa seurajäsenyyden, ilmoittautua turnauksiin ja hankkia vaikka
kilpailulisenssin. Seurana hallinnoimme jäseniä tämän sovelluksen avulla.

Kilpailut

Vuoden 2020 kisat ja turnaukset ovat jo hyvässä vauhdissa. Ja mukavasti porukkaa on osallistunut jo niihin. Kannustamme kaiken tasoisia pelaajia osallistumaan turnauksiin ja kilpailuihin. Niissä aina oppii ja saa uusia pelikavereita. Uusia ideoita erilaisista kilpailumalleista saa esittää.

Valmennus

Seuran kaksi edustajaa, Ari Nyyssönen ja Tarja Hyvönen osallistuvat Padelliiton järjestämään 1-talon ohjaajakoulutukseen helmikuussa. Lisää ohjaajia koulutetaan myöhemmin. Pyrimme järjestämään niin uusille lajiin tutustujille kuin seuran jäsenille eri tasoisia koulutuksia vuoden aikana.

Jäsentoiminta

Seuran jäsenmäärä on hyvässä kasvussa ja lisää liittyy koko ajan. Pyrimme aktivoimaan lajista jo kiinnostuneita liittymään myös seuraan. Toivommekin teitä kaikkia jäseniä olemaan seurajäsenyyden aktiivisia markkinoijia siellä työ-, opiskelu- tai muissa vapaa-ajan ympyröissä. Järjestämme myös jäsenkampanjan tähän alkuvuoteen.

Viestintä- ja tiedotus

Meillä on käytössä tällä hetkellä seuran verkkosivut, Facebook ja WhatsApp. Tuleva SuomiSport sovellus on käytettävissä sitten myös viestintään. Kaikki tapahtumat ja kisat julkaistaan eri viestintäväylissä. Whatsapp on käytännössä jo todettu hyväksi pelikaverin hankintaväyläksi.

Jos sinulla on ideoita, palautetta tai mitä vain muuta asiaa seuratoimintaan liittyen, laita meille viestiä tai nykäise hihasta siellä kentän reunalla. Pyritään hoitamaan asiat kohdalleen ja kehittämään niitä eteenpäin. Seuran vuosikokous on maaliskuussa, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilmoitus tarkasta ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin.

Seuran hallituksen puolesta Tarja

Seurakirje 2/2020
Siirry sivun alkuun