Seurakirje 11/2019

Tässä jälleen PadelJKL ry:n terveiset Keski-Suomen padelisteille!

Kutsu seuran syyskokoukseen

PadelJKL ry:n virallinen, kaikille jäsenille avoin syyskokous pidetään 14.12.2019 Hutungissa Jyväskylä Open -turnauksen (ks. kohta Jyväskylä Open) jälkimainingeissa.

Kokouksessa valitaan seuralle kuusihenkinen hallitus tulevalle vuodelle ja hallitus valitsee tästä joukosta sittemmin myös puheenjohtajan. Tänä vuonna hallitustoiminnassa ovat mukana Janne Jukarainen (pj), Jorma Hyökyvaara, Juha Viinikainen, Esa Taivassalo, Pasi Vanhainen ja Jussi Saarinen.

Hallituksen toimintaan toivotaan mukaan tuoreita kasvoja, eikä miesvoittoiseen kokoonpanoon jokunen naisjäsenkään olisi pahitteeksi.

Hallitustoiminnasta alustavasti kiinnostuneet voivat ilmoittaa itsestään jo etukäteen pj Jannelle. Tämä on kuitenkin vain tilanteen kartoittamista varten ja varsinaiset jäsenet valitaan syyskokouksessa.

Syyskokouksen jälkeen lämmitetään seuran jäsenten kesken saunaa, pidetään pelivuoden päättäjäiset ja jaetaan liuta merkittäviä palkintoja.

Padelliitto valitsi hallituksen – puheenjohtajaksi PadelJKL ry:n Janne Jukarainen

Padelliiton syyskokous valitsi 16.11.2019 hallituksen, jonka toimikausi alkaa vuoden 2020 alusta. 9-henkisen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti kotiseuramme pj Janne Jukarainen.

Lukaise lisää hallituksesta Padelliiton jutusta.

Jyväskylä Open -mestaruusturnaus

Kalenterivuoden huipentava turnaus, Jyväskylä Open, pelataan 13.-14.12.2019 Hutungissa. Mukaan ovat tervetulleita pelaajat seurasta ja seuran ulkopuolelta. Ensimmäiset ilmoittautumisetkin ovat jo kilpailujohtajalle tulleet, vaikka ilmoittautumisen avautumisesta ei ole vielä tietoakaan.

Lisätietoa ilmoittautumisesta tulee kuitenkin siis myöhemmin, mutta ajankohta on syytä varata kalenterista ja iltavapaat neuvoteltava kotopuolesta viimeistään nyt.

Pallotykki ja valmennusta

PadelJKL ry:n hallitus on edellisessä kokouksessaan (13.11.2019) päättänyt toteuttaa (seuran budjetti huomioiden varsin merkittäviä) investointeja valmennukseen ja pallotykkiin.

Seura pyrkii tarjoamaan vielä loppuvuonna 2019 ja alkuvuonna 2020 jäsenilleen huipputasokasta padelvalmennusta – kaikki taitotasot huomioiden. Taloudellisia panostuksia tullaan kohdentamaan valmennuskustannuksiin, jotta mahdollisimman monella jäsenellä on mahdollisuus kehittää taitojaan valmennuksissa.

Selvityksen alla on niin ikään pallotykin hankinta. Pallotykki tulee tarjoamaan väsymättä takakentän lobeja seuran jäsenten iloksi.

Valmennuksista ja pallotykistä lisätietoa myöhemmin.

Menneen syksyn kisakuulumisia

Seuran järjestämiä kilpailuja on pelattu pitkin syksyä. Americanoja on pelattu arkisin ja kuukausiturnauksia viikonloppuisin. Osallistujamäärät ovat yllättäneet järjestävän tahon positiivisesti ja padelistien määrä Jyväskylässä näyttääkin olevan jatkuvassa kasvussa – hienoa!

Turnauksissa on nähty myös uusia osallistujia lähes jokaisella kerralla ja se on erityisen hienoa. Jos harkitset osallistumista, niin rohkaisemme heittäytymään mukaan. Tämä on niin sanottua matalan kynnyksen toimintaa ja turnauksista saa mukavasti uutta virikettä harrastukseen.

Ja jos joku väittää, etteivät turnauksissa jaettavat ranking-pisteet herätä mielenkiintoa ja aja suorituskyvyn äärirajoille, hän todennäköisesti valehtelee. Alati päivittyvän ranking-tilaston löydän tästä linkistä.

PadelJKL ry oli erinomaisesti edustettuna myös hiljattain senioreiden EM-kisoissa Bilbaossa. Oman kylän pojat Janne Jukarainen ja Jorma Hyökyvaara kantoivat oman kortensa kekoon Suomen sijoittuessa turnauksessa viidenneksi.

Seurakirje 11/2019
Siirry sivun alkuun