WhatsApp-ryhmät

Padel JKL ylläpitää alla olevia WhatsApp -ryhmiä. Ryhmien tarkoituksena on saattaa mahdollisimman samantasoiset pelaajat yhteen sopimaan peleistä.

Ryhmät ovat jäsenetu Padel JKL ry:n jäsenille. Jäseneksi pääset liittymään www.padeljkl.fi/liity-jaseneksi sivun ohjeiden avulla.

Päästäksesi ryhmään, lue kuvaukset ja laita WhatsApp viesti jollekin kyseisen ryhmän ylläpitäjistä, jossa esität toiveesi ryhmän suhteen. Ole rehellinen itsellesi tasostasi ja tarvittaessa kysy mielipidettä joltain toiselta. Ylläpitäjät tarkistavat jäsenyyden ennen ryhmään lisäämistä. 

Seura pidättää oikeuden ohjata pelaajia oikeaan ryhmään

Padel JKL FORUM

Padel JKL Forum on ajankohtaisten asioiden, yhteistyökumppanien markkinoinnin, jäsenille
tiedottamisen, sekä yleisen keskustelun kanava.

Ylläpitäjä: Kaikki alla olevat

Padel JKL Taso 6

Aloitteleva/harvemmin pelaava

Olet juuri aloittanut Padelin tai pelaat harvemmin. Kokemuksesi Padelista ja muista mailapeleistä on vähäistä. Haet peliseuraa uuden harrastuksesi alkutaipaleelle tai haluat pelata silloin tällöin oppiaksesi lajia ja pitääksesi hauskaa lajin parissa. Olet ehkä käynyt alkeis/peruskurssin ja tiedät pelin perusteita.

Ylläpitäjät:

Tarja 040 738 0389

 

Padel JKL Taso 5

Perustaidot jo omaava

Osaat jo padelin perusteita; sen keskeisimpiä lyöntejä ja ymmärrät pelin tarkoituksen sekä tärkeimmät säännöt. Pystyt pitämään pallon pelissä matalatempoisessa ottelussa, mutta tekniikassa ja taktiikassa kuten pallon suuntaamisessa ja pelikaverin kanssa liikkumisessa tai vastustajan pelin ennakoinnissa on opittavaa. Puolustus ja hyökkäysasemien välillä liikkuminen, kuten verkolle nousu, vaatii vielä harjoittelua.

Ylläpitäjät:

Tarja 040 738 0389

 

Padel JKL Taso 4

Aktiivinen harrastaja

Sinulla on padelin perustekniikat, erilaiset pelitilanteet ja säännöt jo hyvin hallussa. Olet jo harjoitellut ja pelannut erilaisissa tilanteissa ja haluat kehittyä niin peliteknisesti kuin taktisesti. Ymmärrät omien vahvuuksiesi ja pelillisten ja teknisten kehittämiskohteittesi vaikutuksen parin kanssa pelissä onnistumiseen ja pyrit kehittämään omaa osaamistasi. Harrastat lajia säännöllisesti pystyen lyönneissäsi kontrolliin ja liikut luontevasti niin verkolle, takakentälle kuin sivuttaissuunnassakin. Pelaat mielelläsi uusien pelikavereiden kanssa oppiaksesi lisää ja hyödyntääksesi jo oppimaasi erilaisissa pelitilanteissa. Pystyt sovittamaan omaa pelityyliäsi parin ja vastustajien mukaisesti.

Ylläpitäjät:

Esa 040 742 7017

Seppo 050 380 9159

Mika 040 758 9824


Padel JKL Taso 3

Tavoitteellinen aktiivipelaaja

Verrattavissa kansalliseen miesten C/ D-sarjan/Naisten C-sarjan tasoon)

Pelaat, harjoittelet ja osallistut valmennuksiin ja/tai kisoihin säännöllisesti kehittääksesi edelleen osaamistasi taktiikan, tekniikan, fysiikan ja erikoistilanteiden osalta tai olet aiemmin pelannut kisapelaajana. Tunnistat hyvin omat vahvuutesi ja kehittämisen kohteet auttaen teitä parisi kanssa onnistumaan pelissä yhdessä. Osaat sovittaa omaa pelityyliäsi parin ja erilaisten vastustajien ja tilanteiden mukaisesti. Liikut luontevasti syvyys ja sivuittaissuunnassa uudenkin parin kanssa ja hyödynnät erilaisia lyöntejä ja taktiikoita pystyen rakentamaan pisteitä ja pitämään pallon kovatempoisessa pelissä.

Ylläpitäjät:

Esa 040 742 7017

Seppo 050 380 9159

Mika 040 758 9824

 

Padel JKL Taso 2

Kilpapelaaja

Kilpapelaajien ryhmä (verrattavissa kansalliseen miesten B/C-sarjan/Naisten B-sarjan tasoon) 

Osaat monipuoliset lyöntitekniikat ja pystyt pitämään pallon pelissä haastavissa tilanteissa. Osaat soveltaa ja muuttaa tekniikkaa ja taktiikkaa tilanteen, parin ja vastustajien vaatimalla tavalla. Kehität niin pelillisiä, kuin fyysisiäkin valmiuksiasi säännöllisesti valmennuksien, pelien ja kisojen kautta pystyen myös poisoppimaan maneereja kehittääksesi ja monipuolistaaksesi pelityyliäsi.

Ylläpitäjät:

Mikko 050 076 9053

 Seppo 050 380 9159

 

Padel JKL Taso 1

Kansallisen tason kilpapelaaja tai siksi tähtäävä

Kilpapelaajien ryhmä (verrattavissa miesten B-sarjan kansalliseen tasoon)

Tavoitteesi padelissa on edelleen kehittyminen kansallisella tasolla. Pelissä, treeneissä ja kisoissa haastat itseäsi kehittymään yhä paremmaksi pelaajaksi ja kannustavaksi pariksi niin pelillisesti, fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Ylläpitäjät:

Mikko 050 076 9053

Seppo 050 380 9159

Siirry sivun alkuun