Kentät Jyväskylässä

Jyväskylässä padelkenttiä on sisällä yhteensä 13 kpl ja ulkona 11 kpl. (Tilanne 12.6.2021)

Alla mainittujen lisäksi Jyväskylään on tulossa useita uusia kenttätoimijoita. mm. Padel Jyväskylä Keljonkankaalle ja Padel Club Finland Keskisuomalaisen taloon. Pelaamaan pääsee nyt seuraavilla kentillä:

Liikuntakeskus Hutunki

Hutungista löytyy kaksi sisäkenttää, jotka mahdollistavat hyvät edellytykset myös turnausten järjestämiseen. Hutungilla on myös oma seuransa, Padel Hutunki. Padel JKL ry jäsenenä saat Hutungista alennusta pelivuoroista 1e / pelikerta, alennuksen saat vain maksamalla paikanpäällä. Hutunkiin on valmistumassa kaksi ulkokenttää ja yksi sisäkenttä.

Tutustu Hutunkiin ja varaa pelivuorot tästä linkistä.

 

 

 

Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskus

Buugista löytyvät Jyväskylän ensimmäiset padelkentät. Kaksi ulkokenttää ovatkin toimineet jo useamman vuoden ajan paikallisten padelistien pelikeskuksena ja myös erinomaisena turnauskeskuksena. Ulkokenttien lisäksi Buugista löytyy kolme sisäkenttää. Padel JKL ry jäsenenä saat Buugista alennusta -10% kaikista tuotteista ja palveluista. Buugiin on valmistumassa myös aikaisempien lisäksi kaksi sisäkenttää.

Tutustu Buugiin tästä linkistä. Kenttävarauksen Buugiin voit tehdä Playtomic-sovelluksen kautta.

 

 

 

Kankaan Padel

Kankaalta löytyy varsinainen Padelkeidas, jossa neljä ulko nelinpelikenttää mahdollistavat pelaamisen ja kilpailut erittäin viihtyisässä miljöössä. Lisäksi löytyy myös yksi kaksinpelikenttä. Autosi parkkeeraat ilmaiseksi kenttien viereen. Padel JKL ry:n jäsenenä saat Kankaalta alennusta -10% vuoroista.

Tutustu Kankaan Padeliin tästä linkistä. Kankaan Padelin vuorot varataan Playtomic-sovelluksen kautta.

 

 

 

Jump Park

Jump Park on monipuolinen liikuntakeskus Seppälänkankaalla. Jump Parkissa pääset pelaamaan padelia kahdella nelinpelikentällä ja yhdellä kaksinpelikentällä. Padel JKL ry:n jäsenenä saat Jump Parkista alennusta -10% vuoroista. Jump Parkille on valmistumassa erilliseen halliin kuusi sisäkenttää!

Tutustu Jump Parkiin tästä linkistä. Jump Parkin vuorot varataan Playtomic -sovelluksen kautta.

 

 

 

Padel Adder Paviljonki

Padel Adder Paviljongista löytyy viisi sisäkenttää. Paviljongin klubilta löydät valmennukset, kahvion sekä proshopin, jossa on kaupungin laajin valikoima padeltarvikkeita. Padel JKL ry:n jäsenenä saat Padel Adder Paviljongista alennusta -10% vuoroista.

Tutustu Padel Adder Paviljonkiin tästä linkistä. Vuorot varataan Playtomic -sovelluksen kautta.

 

 

 

Padel Seppälä

Padel Seppälästä löytyy 4 ulkopelikenttää, joista kaksi on valmistunut. Padel Seppälä sijaitsee Seppälän ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Alueelta löytyy iso ilmainen pysäköintikenttä. Padel JKL ry:n jäsenenä saat Padel Seppälästä alennusta -10% vuoroista.

Tutustu Padel Seppälään tästä linkistä. Vuorot varataan Playtomic -sovelluksen kautta.

 

 

 

Padel Muurame

Padel Muurame sijaitsee Muuramessa, keskeisellä paikalla. Laadukkaita ulkokenttiä löytyy kaksi kappaletta. Padel JKL ry:n jäsenenä saat Padel Muuramesta alennusta -10% vuoroista, alennuksen saat vain maksamalla paikanpäällä.

Tutustu Padel Muurameen ja varaa pelivuorot tästä linkistä.

Siirry sivun alkuun