Janne Jukarainen on nimitetty Padel JKL:n päävalmentajaksi

Janne Jukarainen

Janne Jukarainen on Jyväskyläläinen pitkän linjan valmentaja. Aiemmin hän on toiminut valmentajana erilaisissa joukkueissa jalkapallon, lentopallon ja jääkiekon parissa. Viime vuodet ovat kuluneet Jannelta tiiviisti padelin ympärillä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Omalla padelurallaan Janne on kilpailut useita vuosia. Hän on myös edustanut Suomea senioreiden EM- ja MM-kisajoukkueissa. Valmennuksen puolella Jannella on suoritettuna liikunnan ammattitutkinto sekä valmentajan ammattitutkinto. Lisäksi Janne on suorittanut kaksi padelohjaajakoulutusta sekä Suomen Padelliiton II-tason seuravalmentajakoulutuksen.


”Olin perustamassa Padel JKL:ää vuonna 2016. Alkuun seurassa oli kuusi jäsentä. Nyt kuusi vuotta myöhemmin jäsenmäärä on kasvanut lähes 400. Tämä kertoo sekä padelin suosiosta että aktiivisesta seuratyöstä. Seuran kilpailutoimintaa ollaan nyt terävöittämässä ja on hienoa saada olla mukana valmennustyössä auttamassa seuran pelaajia ja joukkueita. Sarjajoukkueiden päävalmentajana tahdon keskittyä nimenomaan pelillisiin asioihin: sijoittumiseen, liikkumiseen, lyöntien tarkoituksenmukaiseen käyttöön sekä ylipäätään pelitaktiikkaan, unohtamatta pelaajien fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia. Odotan innolla pääsyä kentälle pelaajien kanssa”.


”On erinomaisen hienoa, että seuran valmennustoiminta saa uutta suuntaa ja jäsenet pääsevät hyödyntämään Jannen ammattitaitoa laajalla rintamalla” toteaa Padel JKL:n puheenjohtaja Tarja Hyvönen.

Janne Jukarainen on nimitetty Padel JKL:n päävalmentajaksi
Siirry sivun alkuun