SM 2020

Kauden 2020 ulkokenttien SM-kilpailut Jyväskylässä 21.-23.8. ja 28.-30.8.

Padel JKL ry järjestää padelin ulkokenttien SM-kilpailut Jyväskylässä elokuun lopussa. SM-kilpailut koostuvat kahdesta turnauksesta: 21.-23.8., ratkaistaan senioreiden ja mixtyn Suomen mestaruudet ja seuraavana viikonloppuna, 28.-30.8. selviävät miesten ja naisten avointen sarjojen mestarit. Jyväskylässä nähdään siis suomalaisen padelin huiput!

Ottelut pelataan Kankaan Padelin ja Buugin kentillä. Sateen sattuessa pelataan Buugin ja Hutungin sisäkentillä.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Tämän lisäksi molempien turnauksien finaalipäivät striimataan suorana lähetyksenä.

Seuraa sunnuntain pelejä suorana näistä linkeistä:

KANGAS 1 STRIIMI

KANGAS 2 STRIIMI

Linkit aikatauluihin ja tulosseurantaan:

TULOKSET JA AIKATAULUT Seniorit ja mixty 21.-23.8.

TULOKSET JA AIKATAULUT avoimet sarjat 28.-30.8.

KISAUUTISET / FEED

30.8.2020

Sunnuntaina pelataan mestaruuksista! Kaikki ottelut pelataan Kankaalla ja matseja voit seurata myös livestriimin kautta. Tässä linkit:

KANGAS KENTTÄ 1

KANGAS KENTTÄ 2

29.8.2020

Lauantaina täydessä vauhdissa olivat miesten ja naisten pääsarjat- Otteluiden taso oli sen mukainen ja ajoittain kentillä nähtiin huikeaa padelia!

Lauantain lopputuloksena ovat selvillä sunnuntaina välierissä pelaavat pari. Kaikki ottelut tuloksineen näet Rankedinista.

28.8.2020

Perjantaina pelattiin pääsystä miesten pääsarjaan. Naisten sarjassa karsintaa ei pelattu. Karsinnassa pelanneilta pareilta edellytettiin kahta voittoa, jotta paikka lauantain 16 parhaan parin joukkoon aukeni. Kankaalla ja Buugissa pelattiin hyvää padelia erinomaisessa säässä, ja pelien jälkeinen virallinen arvonta asetti lauantain kaavion järjestykseen.

23.8.2020

Ensimmäisen kisaviikonlopun päätöspäivä, sunnuntai, pelattiin aurinkoisissa olosuhteissa Kankaan Padelin ulkokentillä. Sunnuntain agendalla oli selvittää M45-sarjan mestaripari.

Päivän kulkua oli mahdollista seurata YouTuben kautta livestriiminä ja striimiä seurasikin muutamia kymmeniä katsojia. Livestriimit ovat tarjolla myös tulevan viikonlopun ratkaisupäivänä.

Päivän agendakin saatiin toteutettua, ja tässä tulokset:

M45

1.Sami Urmas & Janne Holli

2. Janne Vilhunen & Tommi Ekman

3. Janne Lappalainen & Tapio Totro

Kaikki tulokset Rankedinissa.

Ulkokenttien SM-kilpailut ovat nyt puolivälissä. Kisaorganisaatio analysoi palautteen ja hioo yksityiskohdat kuntoon perjantaiksi, jolloin starttaavat avointen sarjojen karsinnat. Kisatunnelmia jaetaan pitkin viikkoa somekanavilla.

Lämmin kiitos N45-, M45-, M55- ja Mixty- sarjojen osallistujille sekä kisoja seuranneelle yleisölle! Jatketaan!

22.8.2020

Toinen kisapäivä pelattiin sadetutkaa seuraillen. Pelit aloitettiin sisäkentillä, päivällä pelattiin pitkään ulkona ja illaksi siirryttiin jälleen sisätiloihin. Kiitos pelaajille kisafiiliksen ylläpitämisestä siirtelystä huolimatta!

Mestaruuksiakin ratkottiin:

M55

1. Sakari Harima & Harri Ahtee

2. Mika Saunamäki & Teuvo Saarentola

3. Markku Koskinen & Lassi Kettula

N45

1.Minna Torkki & Anu Kentala

2. Karoliina Tiivola & Monika Nousmaa

3. Mari-Liis Parmas & Katrina Saarinen

Mixty

1.Suheil Lizana & Lauri Antila

2. Mari-Liis Parmas & Antti Räsänen

3. Ilona Aalto & Eevert Salminen

Onnittelut! Tulokset kokonaisuudessaan Rankedinissa

22.8.2020

SÄÄPÄIVITYS: sateisesta kelistä johtuen ottelut siirretään toistaiseksi sisätiloihin. Buugissa siirrytään ulkoa sisäkentille ja Kankaan ottelut pelataan Hutungissa osoitteessa Reinontie 7.

Kisat on avattu ja ensimmäinen, aurinkoinen pelipäivä takana. Lauantaina pelataan kaikkien sarjojen voimin. Sääennuste lupailee iltapäivälle ja illalle kovaakin sadetta, joten tarpeen tullen pelataan sisätiloissa. Seuraile tiedottelua Rankedinissa (suorat viestit pelaajille) sekä Padel JKL:n Facebookissa ja Instagramissa.

Lauantain aikataulut kaavioineen tuttuun tapaan Rankedinissa

20.8.2020

Avointen sarjan kaaviot on nyt niin ikään arvottu. Perjantaina pelataan karsintaa ja lauantaina käynnistyvät sitten pääkaavion ottelut.

Katso tarkat tiedot Rankedinin kisasivulta välilehdeltä Draws

14.8.2020

Senioreiden ja mixtyn kaaviot aikatauluineen on nyt julkaistu! Tiedot on nähtävillä Rankedin-palvelussa, jonne päivittyvät myös otteluiden tulokset.

https://rankedin.com/tournament/2368/senioreiden-ja-mixty-sarjan-ulko-sm-2020

KILPAILUKUTSUT

Ulkokenttien SM-kilpailut ja Finnish Padel Tour #7, avoimet sarjat (28.-30.8. )

Tutustu viralliseen avoimen sarjan kilpailukutsuun ja ilmoittaudu TÄMÄN LINKIN KAUTTA RANKEDINISSA. Katso erityisesti välilehti Regulations.

Ulkokenttien SM-kilpailut, seniorit ja mixty (21.-23.8.)

Tutustu viralliseen senioreiden ja mixty -sarjojen kilpailukutsuun ja ilmoittaudu TÄMÄN LINKIN KAUTTA RANKEDINISSA. Katso erityisesti välilehti Regulations.

HUOMIOITHAN SEURAAVAT KORONAVIRUS-OHJEISTUKSET!

Tutustu tarkempiin ohjeisiin.

Älä osallistu kilpailuun, jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Huolehdi käsien pesemisestä ennen ja jälkeen pelaamisen. Suosittelemme myös käsidesin käyttöä.

Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

Vältä väkijoukkoja. Pidetään yhdessä huolta siitä, ettei kokoontumisia pääse syntymään esimerkiksi ilmoittautumisen yhteydessä, lämmittelyalueella, tai parkkipaikoilla.

Lähikontaktien välttämiseksi huolehdi turvavälien ylläpitämisestä. Pidä muihin pelaajiin vähintään 1-2 metrin turvaväli.

Vältä kaikkia läheisiä kontakteja kuten kättelyjä ja ylävitosia.

Älä koske muiden osallistujien omaisuuteen, kuten mailoihin tai laukkuihin.

Noudata kilpailunjärjestäjän antamia lisäohjeistuksia. Kaikessa toiminnassa tulee huomioida myös voimassaolevat viranomaisten Suomen Padelllitton antamat ohjeistukset.

Osallistuessani turnaukseen,

  • Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Suomen Padelliiton vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.
  • Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.
  • Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Suomen Padelliiton vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

MAJOITTUMINEN

HUOM! SOPIMUSKIINTIÖ ON MYYTY LOPPUUN!

Pelaajien ja huoltojoukkojen virallisena majoituskumppanina toimii Finlandia Hotelli Alba.

Hotelli sijaitsee logistisesti optimaalisella paikalla ja Albasta siirrytkin muutamissa minuuteissa pelikentille, Jyväskylän matkakeskukselle tai kaupungin keskustaan. Tämän lisäksi hotellin omalta laiturilta pääset pulahtamaan suoraan Jyväsjärveen ja varmistat näin kehosi palautumisen.

Tässä hotellin terveiset padelisteille:

Finlandia Hotelli Alba toivottaa Padel SM 2020 -osallistujat Jyväskylään ajalla 21.-23.8. ja 28.-30.8. seuraavin hinnoin:

  • 75 €/vrk/1 henkilön huone economy
  • 85€/ vrk / 1 henkilön huone superior
  • 88 €/vrk/2 henkilön huone standard
  • 150 €/vrk/ JrSviitti – sisältää majoituksen 2-3 henkilölle (saunallinen huone jossa kaksi erillisvuodetta + lisävuode pyydettäessä)

Hinnat sisältävät runsaan aamiaisen noutopöydästä sekä mahdollisuuden saunomiseen asiakassauna-aikoina. HUOM! uintimahdollisuus Jyväsjärvessä laituriltamme, omat uikkarit! Lisäksi asiakkaidemme käytössä on ilmainen paikoitusalue sekä wifi.

Pyydämme tekemään huonevaraukset suoraan kampanjakoodilla SMPADEL seuraavasti:

Kaikissa varaustavoissa kampanjatunnus on SMPADEL

Huonehinta on voimassa niin kauan tilaa on.

Onnea valmistautumiseen osallistujille, järjestäjille sekä yleisölle,

Tervetuloa Finlandia Hotelli Albaan!Siirry sivun alkuun